De aantrekkende economie maakt dat er veel mooie en ook grotere opdrachten naar ons toe komen. Wij zien dit als een kans om onze organisatie uit te bouwen en zijn op zoek naar een ervaren interieurarchitect, die deze uitdaging met ons wil aangaan. We hebben een gevarieerde opdrachtenportefeuille in Noord- en Midden Nederland. We ontwerpen bibliotheken, scholen, moderne werkomgevingen, enkele particuliere interieurs en een nieuw zwembad.  

Voor bibliotheken hebben we een vernieuwend inrichtingsconcept ontwikkeld. Voor een project van de Rijksoverheid ontwerpen we aan de werkplek van de toekomst. En bij een gemeentelijk project zijn we betrokken bij het toepassen van het concept van circulariteit. Kortom, inspirerend en uitdagend.  

Wat we zoeken: 
Een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel, een proactieve houding, goede communicatieve vaardigheden en liefde voor het vak. Iemand die het bureau wil helpen uitbouwen, die flexibel inzetbaar is en kan doorpakken als dat nodig is.

Wat we van je vragen:
minimaal 3 jaar werkervaring als interieurarchitect
ervaren in Vectorworks 2D/3D en renderworks
ervaren in Indesign en Photoshop
het kunnen vertalen van ontwerpideeën in uitvoerbare plannen
ruime kennis op het gebied van producten en materialen
wonend binnen een straal van ongeveer 50 km rond Assen

Wat we je te bieden hebben: 
werken in een leuk en dynamisch team
werken aan mooie en heel diverse opdrachten
een contract voor minimaal 32 uur o.b.v. de CAO voor architectenbureaus

Bij je sollicitatie ontvangen wij graag een CV en een korte presentatie van je eigen projecten, waarin je kunnen goed tot zijn recht komt, voorzien van een duidelijke toelichting. Daarnaast voorbeelden van eigen technisch tekenwerk en 3D visualisaties in Vectorworks. Sollicitaties die aansluiten bij hetgeen we vragen worden in behandeling genomen.

Sollicitaties kunnen per mail worden gestuurd aan vacature@odv-interieurarchitecten.nl