Het Nieuwe Werken in het monumentale Stadhuis van Zwolle, eerste fase gereed.

Samen met Team 4 architecten heeft OdV interieurarchitecten een ontwerp gemaakt voor de implementatie van Het Nieuwe Werken in het oude Stadhuis, dat dateert uit de jaren zeventig.

Een modern kantoorinterieur dat aansluit bij de monumentale architectuur.

Verbinden is het centrale thema.

De wens van de gemeente om de burgers meer te betrekken bij de gemeentelijke organisatie heeft een verbeelding gekregen in de vorm van cirkels. De al aanwezige cirkelvormen in het plein, in het plafond van de Burgerzaal en de meubilairopstelling in de raadszaal op de tweede verdieping, zijn aangevuld met cirkelvormen in de vloerafwerking van de verdiepingsvloeren. Kleurrijke lopers verbinden de verschillende bouwdelen en een luchtbrug en de optopping van het trappenhuis, ontsluiten de Panoramazaal op de vierde verdieping voor een breder publiek.