bibliotheek Coevorden

meer projecten:

In het Arsenaal Coevorden deelt de bibliotheek de ruimte met het Stedelijk Museum, de Historische Vereniging en het toeristisch informatiepunt.

De zwarte kasten, die op een vrijwel witte vloer zijn opgesteld tot overzichtelijke kamers, vormen een kenmerkend element van de Blackbox. De herkenbaarheid van de ‘werelden’ wordt verzorgd door een doorlopende gekleurde signing op de kasten en grote (lampen)kappen boven de displaytafels, die in iedere wereld geplaatst zijn. Daarnaast zorgen in het oog springende verlichtingsarmaturen en kleurrijke kindertekeningen in de jeugdwerelden voor vrolijke accenten. Ook bij de invoering van de Blackbox kan gekozen worden tussen de ideale en cosmetische varianten. Wij zijn erin gespecialiseerd om de kracht en de herkenbaarheid van de formule optimaal te realiseren.

projectnaam:
bibliotheek Coevorden

opdracht:
realisatie bibliotheekinrichting

opdrachtgever:
Biblionet Drenthe

locatie:
Coevorden

oplevering:
medio 2013

samenwerking:
Rijnbrink Groep