bibliotheek Holten

meer projecten:

De eerste vestiging die volwaardig is uitgevoerd in de Whitebox. Met de verhuizing naar het voormalige gemeentehuis, samen met andere partijen zoals een horecagelegenheid, was het mogelijk om geheel opnieuw te beginnen. Nieuw meubilair, maar ook nieuwe vloeren, wanden, plafonds en verlichting. De bibliotheek is verdeeld over de begane grond en een eerste (tussen)verdieping, die vanuit de grote centrale hal goed zichtbaar is. Met de plaatsing van grote displaykasten en -tafels begint de bibliotheek al in de hal. De visual van het meisje liggend in het gras is voorzien van een heldere singning naar de twee delen van de bibliotheek.

projectnaam:
bibliotheek Holten

opdracht:
realisatie verbouw + inrichting

opdrachtgever:
de Bibliotheek Rijssen – Holten

lokatie:
Holten

oplevering:
medio 2011

samenwerking:
JDV The Retail Company