JackLab bibliotheek Assen

meer projecten:

In het JackLab neemt Professor Jack je mee in zijn digitale wereld en laat hij je alle ins- en outs zien die daar te ontdekken zijn. Je gaat spelen met de nieuwste technologische snufjes en ontdekken wat de digitale wereld jou kan brengen. Zo leer je bijvoorbeeld printen in 3D en ga je je eigen ontwerpen laseren. Dus ben jij er al klaar voor om op reis te gaan met Professor Jack? Duik dan nu mee in zijn wereld!

Deze uitnodiging krijg je op de JackLab website van de Bibliotheek Assen. En de opzet is geslaagd. Er wordt druk gebruik gemaakt van het JackLab en de bibliotheek is ook buiten openingstijden een broedplaats van nieuw talent.

We hebben het ontwerp van JackLab in kleurstelling aan laten sluiten bij het bestaande interieur, maar het materiaalgebruik geeft uitdrukking aan de eigen wereld van deze innovatieve plek. In plaats van de wenge houtprints hebben we stoere betonplex platen toegepast en de kunststof stoelen zouden zo maar 3D geprint kunnen zijn. De aansprekende fotobeelden van Jack doen de rest. Experimenteren maar…

projectnaam:
JackLab

opdracht:
ontwerp en realisatie van het Jacklab

opdrachtgever:
bibliotheek Assen

locatie:
Assen

oplevering:
08-09-2016