kantoren

Met het inrichten van de back offices van de BVG / werkplein vestigingen zijn we vertrouwd geraakt met het verbouwen en inrichten van kleinere en grotere kantooromgevingen. Na de back office van DWI Amsterdam, met een vloeroppervlakte van circa 8.000 m2, hebben we meer recent projecten van dezelfde omvang mogen ontwerpen. Bij het nieuwe kantoor van het CJIB in Leeuwarden, ontworpen door Claus en Kaan architecten, hebben we samengewerkt met Team 4 architecten, evenals bij de aanbesteding voor de introductie van Het Nieuwe Werken in het Stadhuis van Zwolle. Het Definitief Ontwerp voor dit laatste project is gereed, maar de uitvoering is in tijd opgeschoven vanwege de tijdelijke huisvesting van Stadkamer Zwolle in een deel van het Stadhuis.

stadhuis Zwolle

De cirkelvorm, die al op het voorplein en in de Burgerzaal als beeldelement aanwezig is hebben we tot een verbindend thema gemaakt in het interieur. lees meer…

CJIB Leeuwarden

Het interieur vormt een krachtige eenheid met de architectuur en respecteert de de kracht van het knalgele kunstwerk in de centrale patio. lees meer…

back office DWI Amsterdam

De gangen van de langgerekte kantoorvleugels zijn opengebroken, waardoor een dynamisch interieur ontstaat met verbijzonderde ontmoetingsplekken. lees meer…