woningbouwvereniging Lefier Groningen

meer projecten:

De vier heel verschillende locaties worden bewoond door teams die eveneens van elkaar verschillen, en die bewoners uit hun eigen regio tot klant hebben. Ons doel was om de vier nieuwe interieurs een verbindende kwaliteit te geven; tussen de medewerkers, maar ook tussen de medewerkers en hun klanten. ‘Bij Lefier aan tafel’ is het verbindende thema geworden. Alle tafels die te maken hebben met ontmoeten (ontvangst, overleg, brasserie, aanlanden, brainstorm) zijn uitgevoerd in duurzaam massief hout en gebeitst in de huisstijlkleuren van Lefier. Van de erbij geplaatste duurzame petfelt stoelen zijn de frames in de bijpassende kleur gespoten. Een groot deel van het overige meubilair is bestaand of gerefurbished.

projectnaam:
Lefier Groningen

opdracht:
verbouw en inrichting 4 kantoren

opdrachtgever:
Lefier

lokatie:
Groningen

oplevering:
medio 2018

fotografie:
Gerard van Beek