woningbouwvereniging Lefier Stadskanaal

meer projecten:

De vier heel verschillende locaties worden bewoond door teams die eveneens van elkaar verschillen, en die bewoners uit hun eigen regio tot klant hebben. Ons doel was om de vier nieuwe interieurs een verbindende kwaliteit te geven; tussen de medewerkers, maar ook tussen de medewerkers en hun klanten. ‘Bij Lefier aan tafel’ is het verbindende thema geworden. Alle tafels die te maken hebben met ontmoeten (ontvangst, overleg, brasserie, aanlanden, brainstorm) zijn uitgevoerd in duurzaam massief hout en gebeitst in de huisstijlkleuren van Lefier. Van de erbij geplaatste duurzame petfelt stoelen zijn de frames in de bijpassende kleur gespoten. Een groot deel van het overige meubilair is bestaand of gerefurbished. Binnen dit project is alle verlichting vervangen door led, zijn grijswatersystemen aangelegd en bestaat het isolatiemateriaal uit gerecyclede spijkerbroeken.

projectnaam:
Lefier Stadskanaal

opdracht:
verbouw en inrichting vier kantoren

opdrachtgever:
Lefier

lokatie:
Stadskanaal

oplevering:
medio 2018