Over ons

OdV interieurarchitecten is in 2008 opgericht door Ton Overtoom en Benice de Vries. Nadat zij een aantal jaren in Amsterdam woonden en en werkten, kozen ze ervoor om terug te gaan naar het Noorden, naar de ruimte en het groen. Benice startte in 2003 haar eigen ontwerpbureau en sinds 2008 vormen Ton en Benice ook een zakelijk team.

In OdV interieurarchitecten brengen zij hun beider achtergronden en kwaliteiten samen. Hun missie: interieurs ontwerpen en realiseren die bijdragen aan de identiteit van opdrachtgevers én het functioneren van mensen.

Inmiddels is het team uitgebreid met een aantal betrokken medewerkers. OdV interieurarchitecten groeit en bloeit...

Ons team

Nieuwsgierig, gedreven en bekwaam. Met onze interieurarchitecten en ontwerpers haal je een ervaren team in huis voor grote én kleine interieurvraagstukken. Specialisten die houden van hun vak en die altijd op zoek gaan naar de beste oplossing.

Ton Overtoom

Benice de Vries

Saskia Kerssies

Esmee Valk

.

Wissam Khoury

Noa Veeningen

Sanne van Dijk

.

Ton Overtoom

Benice de Vries

Saskia Kerssies

Esmee Valk

.

Wissam Khoury

Noa Veeningen

Sanne van Dijk

.

Een goed team opbouwen met alle betrokken partijen is de basis voor succesvolle projecten.

Ton Overtoom
Interieurarchitect, eigenaar OdV

Vacature interieurarchitect m/v

Onze werkwijze

OdV is jouw sparringpartner en onafhankelijke adviseur die jouw verhaal vertaalt naar een passend interieur. Creatief, dicht op de huid van de gebruiker, maar ook realistisch. Wat ons uniek maakt is dat we het hele plaatje voor je compleet kunnen maken. Dit betekent dat we je in elke fase ondersteunen: vanaf de eerste schets tot en met de realisatie. Dit mag je van ons verwachten:

Nieuwsgierig

We ontdekken graag nieuwe dingen en worden hier blij van. Dit merk je meteen wanneer je met een interieurarchitect van OdV aan tafel zit. We zijn geïnteresseerd in jou, stellen de juiste vragen en gaan graag de diepte in. Dit doen we samen met opdrachtgevers, gebruikers én leveranciers.

Gedreven

We houden van ons vak. We willen het beste resultaat voor jou en gaan hier 100% voor. Dit betekent onder meer dat we graag hard werken en voor onszelf de lat elke keer iets hoger leggen.

Bekwaam

We zijn goed in wat we doen en beschikken over veel kennis en ervaring. We kunnen je adviseren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Maar we hebben ook de bouwkundige expertise in huis om ontwerpkeuzes te vertalen naar de praktijk. Zo komen we tot realistische ontwerpen.

Transparant

We zijn vrije denkers en ongebonden. We zijn niet afhankelijk van een leverancier waardoor we alle vrijheid hebben om keuzes te maken die het beste bij jouw vraag passen. En wij zijn hier open en eerlijk in. Dit betekent dat we keuzes uitleggen en onderbouwen.

Voor mij is een succesvol eindresultaat een afspiegeling van een goed doorlopen werkproces.

Benice de Vries
interieurarchitect | eigenaar

Graag geef ik mijn ontwerpen een kleine twist, iets grappigs wat tot nadenken stemt en op een subtiele manier mensen verrast.

Saskia Kerssies
interieurontwerper

Het grootste compliment is als een opdrachtgever het concept omarmt, zich eigen maakt en enthousiast aan anderen gaat uitleggen.

Ton Overtoom
interieurarchitect | eigenaar

Onze opdrachtgevers

We zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een grote of kleine organisatie, het zijn altijd de mensen die het tot een succes maken.